Server det lekre kjøttet med hasselbackpoteter, sopp, asparges og en god viltsaus. Juster fargen og smaken med litt soppsoya (bruk litt sukkerkulør hvis du ikke har soppsoya, den smaker ikke noe, men gir litt bedre farge på sausen
Kremet viltsaus lager jeg med cashewfløte eller mandelfløte. Nydelig i viltsaus eller saus til biff. Samme metode som brun saus, men ofte medsoppkraft, einerbær og litt god sødme og bærsmak fra solbærgele eller lignende
Sausen jukset jeg med, og brukte Jacob’s viltsaus, innkjøpt på Meny. Den er ganske kraftig og har en god andel taniner, som gjør at den tåler mat med mer tyggemotstand, den er rik på balsamiske toner og skriker etter å få skogsaromaer i maten som sopp, urter og spirer
Servert med pannestekte gulrøtter, plommer, sopp, sjalottløk, mandelpoteter og viltsaus. Viltsaus *. Juster fargen og smaken med litt soppsoya (bruk litt sukkerkulør hvis du ikke har soppsoya, den smaker ikke noe, men gir litt bedre farge på sausen
Serveres med god viltsaus, poteter, sopp og grønnsaker etter eget ønske. Jeg finner den faste plassen med utsikt over ei stor gresslette i skogen og venter
Erstatt ketchupen med tyttebær for viltsaus. Noen sopp (valgfri type). Hjemmelaget burger eller karbonade med spagetti og brunsaus er en nydelig, og kanskje litt uvanlig kombinasjon
Reinsdyr med rosenkål, viltsaus, sopp og rørte tyttebær er en av familiens faste selskapsmiddager. Server med lettstekt sopp, kokt brokkoli eller rosenkål, kokte poteter og nyrørte tyttebær