Rør inn rømme og geitost og smak til med salt, pepper og eventuelt solbærsirup. Øvelse gjør mester heter det og her har jeg laget en viltsausmed mye smak og fri for klumper
Hell over saus, kok opp og smak til med salt. (Jeg tok ikke all sausen over, sparte litt)Serveres enten som en lett varmrett eller som middag med kokte poteter
basen til sausen er Toro Viltsaus, men den blir fantastisk ved å tilsette,. Vi har hatt middagsgjester og dagens søndagsmiddag ble viltgryte med hjemmelaget viltpølser, potet, gulrot, ertestuing og sprøstekt bacon
Denne pimpet vi opp med einebær, rømme og brunost, og selv om dette ikke er helt i min anti "ferdigpose-ånd", så må jeg si at den ble skikkelig god, og ikke minst perfekt til å knuse potetene i
I år serverte vi enkel forrett med laks, langtidsstekt hjortelår med sellerirotpuré, stekt sopp, broccoli, poteter, viltsaus og ripsgelé til hovedrett, så var det en liten "hvilerett" for de voksne med Selbu Blå (blåmuggost) og Pedro Ximénez San Emilio Sherry, som smaker som flytende rosiner, og til dessert laget jeg en variant av bløtkake med marengs
Når den er varm tilsetter du noen voksne klatter rømme. Dagens middag er finnbiff med bacon og champignon, med potetmos og tyttebærsyltetøy som tilbehør