Viltsaus med rømme oppskrifter

Viltsaus

Viltsaus

Rør inn rømme og geitost og smak til med salt, pepper og eventuelt solbærsirup. Øvelse gjør mester heter det og her har jeg laget en viltsausmed mye smak og fri for klumper
Elghakk på fransk!

Elghakk på fransk!

Hell over saus, kok opp og smak til med salt. (Jeg tok ikke all sausen over, sparte litt)Serveres enten som en lett varmrett eller som middag med kokte poteter
GULLIMUNNS JULEMAT

GULLIMUNNS JULEMAT

Dyrestek medviltsaus. Viltsaus. Denne oppskriften er supergod, fordi den lages med økologisk langtidssyrnet Rørosrømme, som gir en karakteristisk smak
Viltgryte med sprøstekt bacon og ertestuing

Viltgryte med sprøstekt bacon og ertestuing

basen til sausen er Toro Viltsaus, men den blir fantastisk ved å tilsette,. Vi har hatt middagsgjester og dagens søndagsmiddag ble viltgryte med hjemmelaget viltpølser, potet, gulrot, ertestuing og sprøstekt bacon
Elgkjøtt – roastbiff

Elgkjøtt – roastbiff

Viltsausmedrømme, einebær, tyttebær, brunost og kraften fra kjøttet. Gni inn elgkjøttet med krydderblandingen og oljen

Viltsaus

Tilsett rømme, ost, tyttebær og smak til med salt og pepper. 1/2 dl laktosefri rømme. 1/2 dl laktosefri rømme
Viltsaus

Viltsaus

 Tilsett rømme, ost, enebær, salt og pepper. ca 1 dl seterrømme. Spe med kraft og kok det i ca 10 minutter. ca 1 dl seterrømme
Reinsdyrfilet med viltsaus

Reinsdyrfilet med viltsaus

Denne pimpet vi opp med einebær, rømme og brunost, og selv om dette ikke er helt i min anti "ferdigpose-ånd", så må jeg si at den ble skikkelig god, og ikke minst perfekt til å knuse potetene i

Viltgryte

Start med å tilberede posene medviltsaus etter instruksjonene. Varm opp en stor stekepanne og tilsett begge pakkene med elgskav

Helstekt ytrefilet av hjort

Kremet viltsaus. 2-3 dl rømme. Se mer. 700 g ytrefilet av hjort. smør. 1 kvist frisk timian. salt, grovmalt pepper
"Ikke så fort hjort" og "lag på lag på lag" kake

"Ikke så fort hjort" og "lag på lag på lag" kake

I år serverte vi enkel forrett med laks, langtidsstekt hjortelår med sellerirotpuré, stekt sopp, broccoli, poteter, viltsaus og ripsgelé til hovedrett, så var det en liten "hvilerett" for de voksne med Selbu Blå (blåmuggost) og Pedro Ximénez San Emilio Sherry, som smaker som flytende rosiner, og til dessert laget jeg en variant av bløtkake med marengs

Helstekt ytrefilet av reinsdyr

Smak til sausen med salt og pepper før servering. Jordskokk kan erstattes med pastinakk eller like deler mandelpotet og
Reinsdyrlår

Reinsdyrlår

Eller en klassist viltsaus. Skjær pene skiver av låret og anrett sammen med grønnsaker og rømme. Gni låret inn med salt og pepper

Finnbiff Med Bacon

Når den er varm tilsetter du noen voksne klatter rømme. Dagens middag er finnbiff med bacon og champignon, med potetmos og tyttebærsyltetøy som tilbehør

Viltsaus

Til slutt tilsettes rømme, krydder, geitost, tyttebær eller rognebærgelé. Spe med kraft og la det småkoke i 5 minutter. 3 dl seterrømme

Viltsaus

Tilsett rømme og geitost (tyttebær) og smal til med salt og pepper. Brun smør og mel, spe med sjy. Sil opp sjyen