Bland sammen kjøttdeig, salt, pepper, egg, fløte og evt litt vann til en god deig. Vi hadde aldri laget viltkarbonader før, og fant ut at det måtte vi prøve
Bland elgkjøttdeigen sammen med salt, ha i egg pepper, viltkryder og potetmel. Da dette er vilt (elg) så liker jeg litt grovere biter av løk i elgkarbonadene en i vanlige karbonader
(Jeg tok bare saksen ned i bollen og “klippet vilt” så de ble kortere. I utgangspuntet kan man fylle vårruller med det man vil, og man kan lage dem med kylling, fisk, vegetar, kjøttdeig og ja – nesten hva som helst ettersom hva man liker
Denne viltgryten er ganske annerledes enn det mange er vant til i Norge hvor jeg har kombinert ingredienser fra flere oppskrifter med viltkjøtt funnet på amerikanske matsider som Allrecipes
Vilt kjøtt er etter min mening en av den beste kildene til animalsk protein som finnes - friske dyr som har levd et godt liv og beitet på gress, bær og alt annet skogen har å by på
500 g kjøttdeig av elg eller annet vilt. 300 g kjøttdeig av svin, medisterdeig eller kvernet spekk. Bland raskt sammen elgkjøtt, medisterdeig, einebær, timian, salt og pepper
400 g kjøttdeig av storfe, lam eller vilt. Relatert 400 g kjøttdeig av storfe, lam eller vilt. Jeg lagde denne en dag jeg oppdaget at fryseren var tom for babymat og tvillingene trengte middag i en fei
250g elghakk eller annet vilt/økologiskkjøttdeig. 250g elghakk eller annet vilt/økologiskkjøttdeig. Her kommer min oppskrift på en næringsrik og allsidig hverdags-tomatsaus
Som alt annet av vilt er denne pastaretten rik på smak. Jeg skulle sjekke hva som faktisk befant seg i fryseren og kom over en pakke med kjøttdeig av elg, så derfor oppstod denne retten