Vilt kjøttdeig oppskrifter

Allsidig kjøttdeig med italienske krydder

Allsidig kjøttdeig med italienske krydder

Her ble det litt mengder med kjøttdeig så jeg lagde først noen små runde "kaker" til middag og deretter stekte resten i panna til bruk i tomatsaus
HELT ViLT gode burgere med reinskav ♫

HELT ViLT gode burgere med reinskav ♫

Bruker også kjøttdeig og litt fløte da viltkjøtt er veldig magert. Hjemmelaget burger med reinskav, kjøttdeig, einebær og en skvett fløte
Kjøttdeiggryte med et hint av vilt

Kjøttdeiggryte med et hint av vilt

Stek kjøttdeigen i en blanding av smør og olje. Ha grønnsakene i stekepannen sammen med kjøttdeigen. 350 – 400 gram kjøttdeig. 400 gram kjøttdeig
Deilig viltgryte

Deilig viltgryte

Tilsett mer olje i stekepanna og brun så kjøttdeigen. Ingenting smaker så godt i høstvær som en fyldig og god viltgryte
Viltkarbonader i brun saus

Viltkarbonader i brun saus

Bland sammen kjøttdeig, salt, pepper, egg, fløte og evt litt vann til en god deig. Vi hadde aldri laget viltkarbonader før, og fant ut at det måtte vi prøve
Hjemmelagede elgkarbonader

Hjemmelagede elgkarbonader

Bland elgkjøttdeigen sammen med salt, ha i egg pepper, viltkryder og potetmel. Da dette er vilt (elg) så liker jeg litt grovere biter av løk i elgkarbonadene en i vanlige karbonader

Oppskrift på vårruller

(Jeg tok bare saksen ned i bollen og “klippet vilt” så de ble kortere. I utgangspuntet kan man fylle vårruller med det man vil, og man kan lage dem med kylling, fisk, vegetar, kjøttdeig og ja – nesten hva som helst ettersom hva man liker
Hjemmelaget viltpølser

Hjemmelaget viltpølser

) med så mye vilt kjøtt vi har i frysen, mye av det kjøttdeig, tenkte jeg hvorfor ikke lage pølser av noe av det
Chiligryte med elgkjøtt

Chiligryte med elgkjøtt

Denne viltgryten er ganske annerledes enn det mange er vant til i Norge hvor jeg har kombinert ingredienser fra flere oppskrifter med viltkjøtt funnet på amerikanske matsider som Allrecipes
Elgburgere med Quinoa og Friske Urter

Elgburgere med Quinoa og Friske Urter

Vilt kjøtt er etter min mening en av den beste kildene til animalsk protein som finnes - friske dyr som har levd et godt liv og beitet på gress, bær og alt annet skogen har å by på
Elgburger i baconslør med tyttebærrømme

Elgburger i baconslør med tyttebærrømme

500 g kjøttdeig av elg eller annet vilt. 300 g kjøttdeig av svin, medisterdeig eller kvernet spekk. Bland raskt sammen elgkjøtt, medisterdeig, einebær, timian, salt og pepper
Indisk babygryte

Indisk babygryte

400 g kjøttdeig av storfe, lam eller vilt. Relatert 400 g kjøttdeig av storfe, lam eller vilt. Jeg lagde denne en dag jeg oppdaget at fryseren var tom for babymat og tvillingene trengte middag i en fei
Hverdagens tomatsaus

Hverdagens tomatsaus

250g elghakk eller annet vilt/økologiskkjøttdeig. 250g elghakk eller annet vilt/økologiskkjøttdeig. Her kommer min oppskrift på en næringsrik og allsidig hverdags-tomatsaus
Elgpasta – en favoritt

Elgpasta – en favoritt

Som alt annet av vilt er denne pastaretten rik på smak. Jeg skulle sjekke hva som faktisk befant seg i fryseren og kom over en pakke med kjøttdeig av elg, så derfor oppstod denne retten