Skal man lage denne suppen på «ekte» vis koker man først kraft på kjøttet du skal bruke i suppen, men ved å jukse litt og bruke kraft eller fond man har fra før så slipper man å bruke noen timer på det først
Og mye av den er fortsatt vietnamesisk. Suppa er nå klar for suppebollen. I Oslo kan vi finne denne eksotiske saken i flere av de thai/vietnamesiske butikkene, som i hovedsak er lokalisert i området rundt Torgata/Storgata øst for Youngstorget
Pho er en vietnamesisksuppe med flate risnudler, buljong, aromatiske kryddere og biffkjøtt. Mens suppen og nudlene står og godgjør seg, lager du marinaden til tofuen
Tilsett biffkjøtt, bak choy, bønnespirer og vårløk og la suppen småkoke i et par minutter. Fordel nudlene i suppeboller, øs over varm suppe og servér - vel bekomme
Vi har laget thai, koreansk, indisk,vietnamesisk, kinesisk, koreansk og japansk. Disse suppene ble gode, og morsomt at suppene ble så forskjellige fra gruppe til gruppe
Denne oppskriften er inspirert av en suppe jeg så Nigella lage på tv en gang. Og den virkelige prøvelsen for sjelen ligger i å spise suppen med en slags verdighet