Start med å sette sous vide på 49 grader og legg fiske oppi. En rask, sunn og enkel hverdagsrett som også går ned hos de minste, mye på grunn av umami og salt fra soyasmøret og den myke digge blomkålpureen
Sett sous vide ovn på 54 grader, legg kjøttet i en pose med salt, pepper og litt olje/smør. Indrefilet kan jo være ganske så kjedelige greier egentlig, så man trenger å gjøre noe ekstra med en så dyr råvare
Det var kjempeenkelt å lage sous vide i en dampovn. Her trengs ingen andre dyre sous vide maskiner. Det eneste som kan være greit å ha er en vakuum maskin
Ved bruk av sous vide 40 grader på denne laksen så får laksen en helt perfekt konsistens mellom ikke rå og ikke ferdig, men smelter nesten på tungen. Laksen legger du i sous vide badet på 40 grader i ca 60 minutter
Utrolig spennende å sette seg mer inn i matlaging på nøyaktige temperaturer og sous vide koking. De to siste dagene har jeg og mitt kokketeam hatt gleden av å lage mat sammen med Petter Beyer
Nå er alt klart og du kan ta ut laksen fra sous vide maskinen og skjære den opp i fine biter, salte fiskebitene litt om det er behov og dandere med alle elementene på tallerken
Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sous vide, så det gjorde også forventningene deretter. 1 kamskjell pr pers (dette var en del av en 7 retter, kan utvides). Sett sous vide badet på 54,5 grad og la kamskjellene ligge i 30 minutter
Før jeg dro til Miami spurte jeg følgerne mine på Instagram om å få gode tips til hvor jeg skulle spise, hvor jeg skulle shoppe og hva jeg burde se og gjøre
If you follow us on Instagram, you know that this March we ended up with taking a spontaneous but very much needed trip to the eco-friendly and wellness heaven, Costa Rica