At man taper vann som er bundet i muskulaturen slik at man mister noen cm, men disse vil komme igjen så raskt du spiser normalt igjen, sier ernæringsbiolog Lise Von Krogh
Det var godeste Lise Finckenhagen med meddommere i regi av VG som hadde konkurransen. Pavlova med appelsinkrem, karameliserte hasselnøtter og ferske bær
Adoptert av hele den norske matbransjen, og gitt blaffen i av VG. Det går ikke an å bagatellisere dette ved å gi inntrykk av at navnet bare brukes i Italia
VG har nettopp gitt ut et grillbilag, og der finner vi oppskriften på en rett med kylling og scampi. Men dessverre, heller ikke Lise Finckenhagen ser ut til å vite forskjellen på en reke og en kreps
Det er overskriften på artikkelen du finner i dagens VG, samt som er publisert her – skrevet av meg. Fredrik Solstad/Sara Johannessen/Lise Åserud/NTB scanpix)
Oppskriften er fra VGs kokk Lise Finckenhagen. En enkel kake som jeg er vant med fra jeg var yngre. Har aldri laget den før, blir spennende å prøve en gang