Mens deigen hever kan du lage tomatsausen. Hos oss har vi stort sett pizza på menyen minst en gang i uken, og vi lager alltid to pizzaer, for det er veldig greit å ha rester til lunsj dagen etter (eller for å fryse ned til en dag man ikke har så mye tid)
Tomatsausen passer godt til pasta, pizza, supper og lassagne så mulighetene er mange her. Lag gjerne dobbel eller trippel porsjon når dere først er i gang så har dere verdensbestetomatsaustilgjengelig i lang tid
Sommerferie på sjøen er en tradisjon, og trolig noe av guttas beste ferieminner. Tynnbrød fra Polarbrød Tomatsaus med basilikum (hermetiserte tomater) Tomatpurè Revet ost Fetaost Spekeskinke Ruccola salat
Bruk verdensbestepizzasaustilpizza (trykk på lenken for oppskrift). dette er bare såååå langt unna Grandiosa, selv om den inneholder både tomatsaus, skinke og paprika
Om du vil ha en "hvit" pizza, pizza blanco kan du smøre deigen med naturell smøreost som denne magerosten eller philadelphia, istedenfor å gå for tomatsaus