Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Og hemmeligheten til den saftige, gode smaken er. Verdensbestesjokoladekake i dyrehagen. Mange sier de har den aller, aller bestesjokoladekakeoppskriften
I tillegg har jeg blandet i hakket lys kokesjokolade for å gi enda tyngre og saftigere kake (altså litt tyngre enn vanlig luftig kakebunn, men fortsatt ikke for tung i forhold til fyllet) Røren ble ganske stor og jeg stekte den altså i to omganger
Sjokoladekake på sitt beste. For dette var saftige saker. Denne sjokoladekaken var saftig som få,og fikk til og med en på jobben,som i utgangspunktet ikke er så begeistret for sjokoladekake til å utbryte
For deg som liker høye, mørke, saftige, mektige kaker, så kan du trygt lese videre. En så stor sjokoladekake må tempereres for at den skal smake best med tanke på saftighet, mykhet og smak