Verdensbeste helkornbrød. 27. 07. 2015 kl. 11. 13 i. Brød. 4 kommentarer. Dette brødet ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010, og Gunnvor Refsdal er står bak oppskriften
Oppskrift og foto. Franciska Munck-Johansen. Det er ikke mye som er bedre enn hjemmebakte rundstykker. Jeg elsker lyden av klokken som tikker når deigen står til heving, og lukten av nystekt bakst som brer seg i hele huset
VERDENSBESTE BANANBRØD. 12. 09. 2018 kl. 18. 58
-
Ingen kommentarer. Hvis du overhodet ikke liker banan og er ganske sensitiv til banansmaken, så er kaanskje ikke dette noe for deg, men hvis du takler en mild banansmak og et søtt brød som smaker som kake - da er dette perfekt for deg
Hold tak i stilken, og snitt rødkålen i grove strimler. En garantert svor og saftig ribbe, og en rødkål det vil snakkes om i lang tid, og best av alt tilfredstillelsen av å lage et «outstanding» måltid på selve julaften
Smaksrikt grovbrød med sprø skorpe som egner seg godt til matpakken. Nammis. Jeg er en brødentusiast. Ferskt brød – fint eller grovt – er en fantastisk kilde til livsglede for meg
Deilige varme sprø-seige og grove ekspressflatbrød. Disse grove flatbrødene er superraske å lage, men holdbarheten er omtrent like lang tid som de tar å lage
Verdensbeste honning er fra egen butikk – digg. Du kan bruke mer grovmel om du vil ha dem enda grovere, og du kan sløyfe saltet om du bruker saltfattig kost
2 stenger stangselleri, delt opp i grove biter. 2 gulrøtter, skrelt og delt opp i grove biter. 4 striper bacon, kappet opp i grove strimler. 2 stenger stangselleri, delt opp i grove biter. 2 gulrøtter, skrelt og delt opp i grove biter. 4 striper bacon, kappet opp i grove strimler
Press fatet og langpannen godt sammen og velv bunnen forsiktig men bestemt over på kakefatet. Bergensk brødkake er ekte norsk mattradisjon som tar meg rett tilbake til barndommen