kanskje ikke verdensbeste da, for de lager man sjæl. Da spiste vi dem som en skikkelig burger med brød og tilbehør, men denne gangen tok jeg en litt sunnere versjon
Her kommer en oppskrift på en veldig enkel en. Nå er det riktignok noen år siden jeg syntes at den tørre og kjipe dobbeldekkeren til en ikke navngitt burgerkjede var verdensbeste, men gleden over å kunne spise og grise med hendene er like fullt til stede
Men alt i alt så syns jeg dette var noe av det beste jeg har laget. Det eneste jeg ikke var hundre prosent fornøyd med er selve burgerbrødene, de var kjempe gode men ble litt tørre fordi jeg lagde de litt for tynne
Jeg synes poteten er helt fantastisk (dags dato er potetfondanten en av mine mest leste oppskrift), og fordi potetkakene jeg laget tidligere ble så utrolig vellykket, valgte jeg å bruke litt av det samme prinsippet i denne burgeren
I og med at jeg skal føde i Bodø, så kommer jo pengene også godt med til reising frem og tilbake, og den eller de etterlengtede burgerene som skal kjøpes på Burger King etter fødselen
Jeg vet ikke hva Karla tenkte om burgerbrødene vi får kjøpt i butikkene, men hennes oppskrift snakker egentlig veldig godt for seg selv, og kvalifiserer kanskje til tittelen «verdensbesteburgerbrød»
Verdensbeste Sloppy Joes. Visstnok er det nettopp blant annet kjøttdeig, løk og ketchup servert i et hamburgerbrød som gjelder i originaloppskriften, men jeg ville gjerne lyxe den opp litt, og droppet kjøttdeigen