Jeg har laget surdeigsbrød tidligere, men da fra en oppskrift som var både omstendelig og krevde flere dageslange prosesser før brødet var ferdig, så surdeigsbrød har jeg de siste årene bare kjøpt hos bakeren
Nå har du bakt verdensbestebrød. Brød stekt i leirgryte er toppen. Bedre brød finnes ikke. Når brødet er ferdig hevet, tar du leirgryten ut av ovnen, dette er kjempevarmt, bruk grytekluter, og hvelv deigen oppi melstrødd form med skjøten ned
Før du smaker på verdensbestebrød, IKKE sett leirgrytai kalt vann for å vaske eller skylle den. Om ikke alle har en leirgryte stående,så har har ihvertfall alle foreldre eller besteforeldreen gryte stående øverst på hylla å støve ned
Låta er en kjærlighetshistorie til verdensbeste kylling fra Bresse. serveres med ristet grovt brød. Denne franske kyllingoppskriften ble begynnelsen på min karriere som proff amatørkokk