Bland alt det tørre i en kjøkkenmaskin utenom smøret. Trolig det beste jeg vet. I går oppdaget Jørgen at det var tomt for boller i fryseren så da pleier han å komme med et par gloser…haha
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Vet du hvilke oppskrifter som er de aller, aller beste. Det er de du trygler om å få arve etter å ha fått en fantastisk kake eller rett servert hos vedkommende