Hva med noen store luftige boller med melisdryss. - Bland alt det tørre sammen i en stor bolle. Hjemmelaget bringebærsyltetøy uten klumper og frø er super digg til ferske nystekte boller
Fordel bollene på to stekebrett, etterhev til de er dobbelt så stor (ca en time). Hvetebollene her er basert på oppskriften til Morten Schakenda, du finner hans oppskrift i boken «Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom»
Dersom du har en stor kjøkkenmaskin med eltekroker er det kjekt å finne den frem nå. Selv fant jeg oppskriften på Trines Matblogg, og har blitt en trofast baker av dette nydelige brødet
Jeg har her brukt deigen til Verdensbesteboller for å lage ekstra store og kjempemyke skolebrød. Når bollene er ferdighevet, trykk en stor fordypning i midten av hver bolle med fingrene og legg en stor ss vaniljekrem i fordypningen
Jeg har en veldig god bolleoppskrift som jeg bruker, og sammen med hjemmelaget vaniljekrem er jeg rimelig sikker på at dette må være verdensbesteskoleboller
Del kaken på midten, og legg den ene halvdelen på et stort fat med marengsdelen opp. Kaken er glutenfri, og oppskriften og bildet er hentet fra boken «Bak glutenfritt med Ulrika»
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Dette ble en ganske stor form, men jeg og S spiste opp alt. Som vi vet er alle sannheter her i verden vår egen oppfatning av ting, så dette er derfor min verdensbeste fiskegrateng – som jeg anbefaler på det varmeste at du prøver i din
Denne historien gjentar seg hver gang vi skal lage Verdensbeste i denne stekeovnen. Greit, det ble ikke en stor og fluffy marengstopp men den ble fin og sprø utenpå og seig og god inni