Kok opp melk, smør og melis under omrøring – avkjøl i vannbad til fingertemperatur. Så de har virkelig blitt laget maaaange ganger her hjemme, og de er helt seriøst verdensbeste
Kjeksen har jeg pyntet med melis, lavendelskakedryss og litt revet sitronskall. Det ble ikke luftige boller, duftende kanelsnurrer eller verdensbeste sjokoladekake, men det ble kjeks
Dryss rikelig med melis over de nystekte bollene, så blir de ekstra lekre. Jeg bruker deigen til Verdensbesteboller for å lage Verdensbesterosinboller - helt fantastisk myke og luftige
Bruk godt med melis for å unngå at lokket setter seg fast. Husk, at det enkle er ofte det beste. Kjevle ut marsipanlokket og kost av evt overflødig melis før du løfter dette forsiktig over kaken
Kok opp melk, smør og melis. Jeg har brukt deigen til Verdensbesteboller, fylt dem med masse smør, sukker og kanel, og jeg kaller dem Verdensbestekanelboller