Kok opp melk, smør og melis. Visp sammen egget med litt melk og pensle over bollene. Jeg er tilbake fra nok en jobbtur til London og det har vært noen hektiske dager for meg i det siste, men innimellom det hele har jeg likevel fått bakt noen store, deilige, supermyke kanelboller til familien
Barnas beste. Kok opp melk, smør og melis. Visp egget lett sammen med litt melk og pensle over bollene. Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
♥ Jeg har her brukt deigen på Verdensbesteboller. Barnas beste. Dette er myke boller som snurres sammen med et tynt lag vaniljekrem, bærsyltetøy og gjerne noen friske bær i tillegg
Jeg har denne gangen brukt gjærdeigen til Verdensbesteboller - det ga utrolig deilige og myke Skolebrødsnurrer, men du kan bruke den gjærdeigen du liker best
Oreokjeks er jo blant verdens mest populære kjeks og ekstremt gode å bake kaker med (se alle oppskriftene med Oreokjeks HER), og endelig har jeg også testet å bake med vaniljevarianten som heter Golden Oreos
Jeg har brukt min oppskrift på Verdensbestekanelboller (halv porsjon), men kanelboller basert på hvilken som helst gjærdeigoppskrift kan såklart fylles på samme måte