Vi har her brukt kjøtt fra oksehøyrygg da kjøttet blir veldig mørt og godt, men du kan fint bruke annet kjøtt eller la være å ha kjøtt i visst du heller vil ha en vegansk gryterett
Viltkjøtt er stort sett veldig mørt, og trenger sjelden veldig lang koketid. Du skal bruke stekesjyen i gryta, så det er viktig at du får mye god sjy med godt smør
Servert med ris så smakte dette veldiggodt. Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Pass veldiggodt på temperatur på steketermometeret hvis du setter opp varmen mot slutten). Den avskårede delen har mye fint lammekjøtt og er også god å tilberede
Bein og fett er veldig smaksrikt, mens fårikål kjøttet er ofte litt seigt og må derfor kokes lenge. Dette lager mye god smak som du ønsker i gryteretten
Å lage superchips hjemme er veldig enkelt. Hva er vell koseligere enn å spise hjemmelaget godt. De er perfekt til å scoope opp gryteretter på middagstallerkenen
Da føles det ekstra godt med en gryterett å varme seg på ved middagstid. Det er gjerne sånn at mens + 5 grader føles veldig varmt i mars/april, er det heller kaldt nå i september