Vegetarpai smaker aller best. Da passet det ekstra godt med en varm grønnsakspai. Jeg har valgt å lage en sunnere og grovere paibunn som gjør at paien smaker ekstra godt
Paibunn. Synnøve lagde nemlig vegetarisk Quiche Lorraine – med vannmelonsalat og ovnsbakte poteter. Fordel kidneybønner, sopp, løk og brokkoli + osten i paiskalet
I dag har det vært paidag, og siden det er paidag har jeg lagd pai. Det som er ulempen med pai, og som kanskje er grunne til at man ikke gjør det oftere er det ligger en del arbeid i det
Fyllet er som sagt vegetarisk fordi det er kjøttfri mandag her i dag, og fordi det er godt selvfølgelig, men paibunnen kan brukes til absolutt alt du måtte ønske
Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett