Forretten er en tapas-tallerken, og hovedretten er en currygryte. Her kommer forslag til vegetarisk julebuffét som kan passe fint som servering på første juledag, eller ved andre anledninger i julen
Tidligere denne uken la jeg ut oppskrift på en frisk vegetariskforrett som var en del av yogamenyen som ble laget på programmet «Fire stjernes midddag» på TV Norge for et par år siden
Men de er faktisk helt vegetariske. Forrett. Men jeg han forsikre at de er hundre prosent vegetariske. Da suppen – eller grøten – kom på bordet, tenkte jeg «å nei, ikke havregrøt til forrett
Her kommer oppskrift på en god og lettlaget vegetarisk middagsrett, – ovnsbakt fyllt squash. Forretten til dette var en ostebasert salat (noe ala salaten som du finner i dette blogginnlegget), mens desserten, sjokolademousse, var lik for alle
Alternative forretter kan være rødbetscarpaccio, eller vegetarisk skagenrøre servert i avocado. Her kommer mitt forslag til vegetarisk meny for julaften
Kjøttet kan varieres med biff eller svin, eller du kan droppe kjøttet og lage rullene vegetariske. En sommerrull kan sikkert fungere godt som forrett eller som smårett i en buffet
Det eksisterer til og med vegetariske alternativer laget på alginater, som smaker overbevisende bra. Forrett Ingridienser Laks og trøffeloljemajonestartar 250 gram laksefilet 1 spiseskje trøffeloljemajones Salt Pepper Sironsaft Instruksjoner Skjær laksefileten i tynne strimler, og skjær strimlene i biter
Nå er det lett å velge hva vi skal ha til forrett når vi har gjester, for denne suppen skaper like stor begeistring enten det er svigerfar, min beste venninne eller et av tantebarna som slurper den i seg rundt bordet vårt