Retten kan være vegetarisk, men da forslår jeg at du tilsetter litt økologisk grønnsakskraft. En enkel og godt krydret couscous er alltid godt , dessuten får man brukt opp noe av det som ligger i grønnsaksskuffen med det samme, litt sånn vinn-vinn med andre ord
Retten kan lages med kjøtt eller fisk, men her er altså en vegetarisk variant. Lag først couscousen. Når vannet er absorbert og retten skal serveres, fluffer du couscousen opp med en gaffel
Tagine-retter kan være vegetariske, eller man kan bruke storfe eller kylling i stedet for lam. Ta ut og server rett fra gryta over varm couscous, gjerne med hummous og liba-brød eller annet godt brød til
Restauranten er veldig koselig, med et stort utvalg av vegetariske retter. De hadde flere typer lyst brød, tomater, frisk frukt, fruktjuice, stekte grønnsaker med couscous, bønner i tomatsaus, egg tilberedt på forskjellige måter og flere typer ost