♦ "Vegeta" er et buljongpulver/krydder du kan kjøpe på innvandrerbutikker, som gir supergod smak. 1/2 løk/rødløk 2 fedd hvitløk 3 små gulrøtter 1/2 medium søtpotet 2 stenger stangselleri 1 neve grønnkål 7,5 dl vann 3 ts "vegeta" buljongpulver
Deretter får de et lett dryss av «Vegeta» (Allkrydda), du kan også bruke vanlig salt. Jeg «lærte» å lage køfte (eller kefte), av en venn av en venninne av meg
Vegeta er et kjempegodt grønnsakskrydder som gir litt sødme. KarriblomkålEn halv blomkål2-3 ss oljeSalt, hvitløkspulver, karri og vegetaKutt blomkålen i små biter og ha i en bolle
Tilsatte 2 teskjeer «Vegeta» og en teskje malt, svart pepper. Dette er jo en gjenganger på middagsbordet (i alle fall før i tiden), og det er nok en mengde oppskrifter der ute
Kok opp ris etter anvisning på pakken, under oppkok tilsett en spiseskje med vegeta. Hva er vegeta. Vegeta er et krydder som lages av kroatiske Podravka
Vegeta. Vegeta, kraft eller buljong- opp til deg. Del gulrøttene i litt mindre biter oppi i kjelen tilsett kokevannet, ca 1 ss vegeta eller 1 1/2 buljongterning og kokosmelken
Krydre etter smak, jeg brukte salt, pepper, vegeta, curry og syv-krydder. Salaam aleikum. Dette blir jo litt sånn «fri fantasi» og kanskje ikke 100% somalisk, men det finnes mange måter å lage både sausen og selve anjeera på
2 blomkålhoder forvelles i vann med en spiseskje Vegeta og en oppkuttet purreløk, eller fire-fem vårløk, alt etter hva du har hjemme eller får tak i på butikken. Related 2 blomkålhoder forvelles i vann med en spiseskje Vegeta og en oppkuttet purreløk, eller fire-fem vårløk, alt etter hva du har hjemme eller får tak i på butikken
Den malte kjøttdeigen arbeides godt med salt og Vegeta. 1 teskje Vegeta,. 1 teskje Vegeta,. I utgangspunktet var det ikke kjøttbrød jeg hadde tenkt å lage denne gangen
Salt, eller i mitt tilfelle, to teskjeer med «Vegeta». Selv om jeg liker å lage mat, driver en matblogg og har ambisjoner om å lage en kokebok, så gjør jeg som de fleste nordmenn
Jeg har gjerne i litt Vegeta også, som er ett grønnsaks-salt fra Balkan. Salaam aleikum. ). Det finnes like mange måter å lage couscous på som det finnes familier i Nord-Afrika
Et par omganger med pepperkvernen er på sin plass, men ikke «Vegeta» eller salt. Alt blir satt til å koke, med en teskje hvitløksmasse, en teskje oregano, og en teskje «Vegeta»
Sånn etter bortimot halvtimen helte jeg ut kjøttet og den innkokte kraften, samtidig satte jeg på vannet til risen, vann (etter rismengde)+grønnsakbuljong+2 teskjeer «Vegeta»