Ta så frem brie osten og skjær av den hvite litt harde kanten på utsiden. 16 ferdigkjøpte tartletter / 16 tartaletas 200g brie / 200g de queso brie tyttebærsyltetøy / mermelada de arandanos rojos. 200g brie / 200g de queso brie tyttebærsyltetøy / mermelada de arandanos rojos
Brie kan brukes til mer enn å legges på ostefatet. Brie. Her er den som en deilig dessert. Stekeovn 150 grader til osten er bittelitt lun, før den smelter
Brie de Paris. Noe av det beste og enkleste i verden er bakt brie. Jeg har brukt Brie de Paris, som er en tradisjonell, fransk brie med mild og fyldig smak
– Brie. Skjær en lomme i kyllingen og fyll den med tomater, løpstikke, ajvar og brie. Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kylling og indrefilet av svin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
Rasket med meg litt brie og noen runde foccacia med oliven fra Fattigmann. noen gode skiver Brie. Legg opp på tallerken med hjertesalat på brødet i bunn, epleskiver, brie og bacon på toppen
Lun chevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. 2-3 Rødbeter1 Chevre10-12 valnøtter4 skiver rugbrød3-4 ss balsamico2 ss olivenolje2 ss honning1 pk ruccola eller eikebladsalatSalt og pepper
Smaker selvsagt best nystekt, men jeg har fryst ned og varmet raskt i. Hadde jeg ikke vært gravid, hadde jeg hatt spekeskinke og brie til brødet som lunsj idag, men det får jeg vente noen uker med