Etter nokre grå og kalde dager er det visst meldt både sol og varme den kommande veka. Anbefales å spise på Balsamico og Kerasma som begge liggerfinttili Rhodos by
Pass på at det ikkesvir seg, det kan hende du må skru ned mer på varmen, så følg littmed. ) og spesielt god blir den dersom den får littvarmebehandling før servering
Varm oljen tillitt under middelsvarmei en kjele og surr gulrot, hvitløk og løk i noen minutter. Tipper det slår an medsaftigepizzasnurrer som et alternativtil alle kakene
Søt barbequesaus medbalsamicoeddik. Jeg prøver derfor å finne på andre alternativer av meksikansk mat, og med denne oppskriften syntes jeg at jeg har funnet en god erstatter
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kjøttsausen smakte deilig av lam, kanel, tomater og oregano og den hvite bechamelsausen ble perfekt tykk, kremete og mildmed et hint av muskat og parmesan
Kjøttet ble først grillet på sterk varme på alle sider. Liker også å bruke tomater på denne årstiden, og så valgte jeg å lage en løksalat for å ha noe med mye smak som matcher det smakfulle kjøttet
De blir da varme helt gjennom, sa,tidig som de blirrelativt rå inni og stekt på utsiden. Bland salaten og tomatene med en god olivenolje og littbalsamico
Form kjøttdeigentil små boller, og stek dem på middelsvarmetil de har fått en stekeskorpe. De varme kjøttbollene og den kalde salaten passet godt sammen
Sett på middelsvarme. salathode, ruccola, agurk, paprika, tomater, pinjekjerner og kremet balsamico. Så tar du ut aspargesformen fra ovnen – strør over et lite dryss med maldonsalt – før du setter den duftende fargerike aspargesformen direkte på bordet – wow