Varme småretter oppskrifter

Vegetariske småretter

Vegetariske småretter

Ta ut langpannen og dekk den med en stekeplate slik at varmen blir værende i paprikastykkene. Her har jeg samlet noen vegetariske småretter som passer på en buffét, eller på et vegetarisk koldtbord
Gambas Pil Pil – reker i chili

Gambas Pil Pil – reker i chili

Her ser du et helt utvalg andre supre småretter så med disse blir tapasbordet en suksess. Fres hakket hvitløk og chili i tynne skiver i olje på middels varme Tilsett chilipaste/krydder og paprikakrydder Tilsett sherry og kok oppSenk varmen og redusert væsken til det halveBland inn smørHa rekene i og stek de i 2 til 3 minutter til de får fin rosa farge
6 veganske favoritter med smak av Midt-Østen

6 veganske favoritter med smak av Midt-Østen

I min versjon bruker jeg noen varme krydder – perfekt nå som været kan være litt uggent. Til nå har jeg delt inn oppskriftene etter om de er småretter (som må ha noe mer til for å bli et måltid) eller hovedretter (som kan serveres alene)
Kollokvietapas

Kollokvietapas

Stek i stekepanne på middels varme med lokk over. For flere tapasideer kan du sjekke ut kategorien Småretter i høyremargen
Suppe med potet og ramsløk

Suppe med potet og ramsløk

Stek den på lav varme i gryta til den blir blank og myk. mai 2015 by EinarNilsen in Forretter, Kjapp mat, Middag, Småretter, Sunn mat
UkesMeny

UkesMeny

Smak til med sukker, fishsauce og soyasaus, og la suppa putre på middels varme i ca. Du kan lage akkurat det du har lyst på av forskjellige småretter og sette det i sammen til ein herlig kombinasjon av gode smaker
Minipai med feta og spinat

Minipai med feta og spinat

kutt opp og stek løken på middels varme i litt smør eller rapsolje, skyll og tilsett spinaten og la den synke sammen
Minipaier (lavkarbo)

Minipaier (lavkarbo)

Lavkarbo småretter. Lavkarbo småretter. Sett stekeovnen på 170 grader (over og under varme). 16 i Lavkarbo småretter. 16 i Lavkarbo småretter
Klin kokos steinbit med tang!

Klin kokos steinbit med tang!

Varme, fete og søte som de var, var de en mild og god kontrast til de andre smakene i forretten. Det blir som oftest forretter og småretter jeg ønsker å få tilbakemelding på