Varme skogsbær på is oppskrifter

Lune skogsbær med vaniljeis

Lune skogsbær med vaniljeis

Forleden laget jeg en vidunderlig dessert- varmeskogsbær med vaniljeis. Varmeskogsbær. Tilsett den varmen væsken i eggeosis i en tynn stråle under visping
Nyttårsforsett – mer sjokolade og mer is!

Nyttårsforsett – mer sjokolade og mer is!

Kok opp fløte, salt og sukker medium varme. Kok opp vann, slå av varmen og sett flasken i det varme vannet slik at kremen får god temperatur
Sunn & frisk mangosorbêt på 2 minutter!

Sunn & frisk mangosorbêt på 2 minutter!

Perfekt no varme sommerdager da man gjerne vil ha noke friskt, godt og avskjølande fortast mulig, så man kan komme seg ut igjen i sola
Ananas og mango sorbêt

Ananas og mango sorbêt

Heilt super varme sommerdager når fristelsen for is kan vere stor, men tilgangen liten. Her kan man altså mikse frosne bær og frukt etter smak, - bringebær, jordbær, skogsbær, kiwi, banan, mango, ananas eller en blanding mellom fleire frukter og bær er veldig godt
Marengsdessert som frister

Marengsdessert som frister

Så ble den til en søndagsdessert, med varme bær fra skogen og litt is. Varm multer og skogsbær i en kjele, rør inn litt sukker og vanilje for smakens skyld, og hell over is og marengs mens blandingen er varm og server straks
Riskrem med varm skogsbærsaus

Riskrem med varm skogsbærsaus

Lag den varme bærsausen og sett fram så folk kan helle den over riskremen sin. bærsaus, bjørnebær, Blåbær, bringebær, dessert risgrøtrester, enkelt, frosne bær, juledessert, lettlagd dessert, med frosne bær, rips, risengrynsgrøt, risgrøt, riskrem, riskrem med bærsaus, riskremdessert, skogsbærsaus, solbær, tradisjonell juledessert, utrolig god bærsaus, varm bærsaus
MandagsMiddag.

MandagsMiddag.

Så gikk vi spontanmøbelshopping Bolia, før vi hadde en deilig kveld sofaen med en deilig salat og skogsbærsorbet - laget av restene fra de varme bærene) til dessert
Sjokoladefondant.

Sjokoladefondant.

Jeg har også lagt en iskule, som smaker veldig godt til den varme sjokoladen. Smelt smøret, og dra den så bort fra varmen

Dag 43 - Sushi og Protein-Marsipan!

Smakte helt greit da, men da var de myke og varme. Jeg har allerede laget to til i sjokoladesmak, men jeg får besøk av Nina og Mari i morgen, så jeg skal servere de sjokolade, mens jeg selv skal spise en med skogsbær proteinpulver

Sköna söndag!

Nå noen timer senere er hodepinen borte og jeg har spist litt vanilieis med varmeskogsbær sammen med Kent

Årets 17. mai-meny

Dette er en rett som krever presisjon angående riktig varme og steketid. Til dessert kan da lune skogsbær med hjemmelaget vaniljeis virke forfriskende