2 egg1 1/2 dl skummet kulturmelk3 spiseskjeer cottage cheese3 spiseskjeer rømme60 g havregryn (knuses lett i blender)80 g fullkornshvetemel 1/2 ts salt1 ts bakepulver2 ss kokossukker (eller vanlig sukker)smør til stekinglønnesirup og valgfrie bær til servering (anbefaler blåbær og granateple)Slik gjør du det. Stek små pannekaker på middels varme, ca 4 min på hver side
La gjerne røra svelle litt før du steiker på middels varme. Mellom lagene brukte eg cottage cheese og sukkerfritt jordbær og aprikossyltetøy, før eg toppa med frisk frukt og bær ♥ Fyll med akkurat det du måtte ønske, det er mange alternativer
Fyll varme pitabrød med salat, stekt skav, rømme og rørte multer. Har du ikke vært på jakt eller bærtur finnes alle ingrediensene i frysedisken hos de aller fleste butikker
Jeg bruker en håndfull rosiner, tranebær og gojibær. Gojibær får du kjøpt på de fleste helsekostbutikker og de er en av de mest næringsrike bærene på jorden
Hell den varme, flytende gelatinen i eggeblandingen og rør godt. Kombinasjonen mandler, luftig vaniljefromasj og søte, røde bringebær er aldeles nydelig
Ha sjokoladen i bollen og la den varme dampen smelte sjokoladen). friske bær. friske bær. Sett formene inn i ovnen på det varme stekebrettet og la de stå i 11 minutter (dette var perfekt i min ovn)
Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme. Her får du et tips på hvordan du lett kan lage søndagen enda deiligere med nystekte Lapper og hjemmelaget blåbærsyltetøy
Steik gylne i litt smør eller cocosa, server varme, lune eller kalde. Kvitost, brunost, frukt, bær, cottage cheese, syltetøy, yoghurt, nøttesmør er noken alternativer