Skru ned varmen og la potetene trekke rett under kokepunktet i ca. Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt
Kok opp og la det småkoke på lav varme. Verdens beste pinnekjøtt kokt på mandepotetrist med vørterøl. Først må det likevell en tur innomstekeovnen for å få det perfekte resultat
Stable kjøttet litt på kryss og tvers, slik at dampen kan suse fritt rundt og varme alt kjøttet. Mange liker å gi det dampede pinnekjøttet det lille ekstra, med noen minutteristekeovnen
Jeg varmet de iovnen som det sto på pakken, og de smakte veldig godt sammen med salsadipen. Jeg spiserpinnekjøtt, men det er vel kanskje det eneste, så dette ble for gutta
Stekes på stekepannen over middelstil høy varme med litt smør. fårikål eller pinnekjøtt. Dette er en oppskrift som var med i en av ukene vi hadde Adams matkasse og ble raskt en favoritt
Nå liggerfjellribbe fra Brimii kjøleskapet, sammen med en herlig paté som skal varmes opp og spises med nykokt rødbet og skogsopp (forvellet og fryst ned etter høstens fangst)
Bland alt godt sammen, form til kaker og stek de på svak varmetil de er gjennomstekt. Pinnekjøtt. Så fylles kalkunen med banan og eple, før den settes iovneni langpanna med litt vann rundt
Laksen stekes på middelsvarmeilitt smør, med et dryss parmesan og sesamfrø. I dag ble det både pinnekjøtt med poteter, kålrabistappe og fettsaus (hoho), riskrem med rød saus (som pappa hadde pimpet opp med kirsebær) til dessert, og julekaker, twist, is, sjokolade, after-eight og konfekt til kaffen
Smelt smør i en stekepanne, og stek de lett på middelsvarmetil de er møre. Send ditttipsdirektetil oss i skjemafeltet til høyre eller last opp et inspirerendejulematbilde på Instagram med hashtag #julemattips for våre kjente og kjære juleretter, lutefisk, juletorsk, pinnekjøtt og ribbe