Nå skal boksen med kyllingen settes i grillen på indirekte og lav varme, grillen må ha lokk. hakk litt mer åpning i toppen med en kniv og putt nedi urter som du har og ev litt løk/hvitløk, men behold topplokket – det stabiliserer boksen når kyllingen nå tres over
Stek så solbær, rips og de grønne pepperkornene i smør på høy varme. Hell de stekte bærene over kyllingspydene og topp det hele med den hakkede persillen og innmaten fra granateple
Prøv denne nydelige «Krispy kylling» på vanlig grill, følg oppskriften og lag din egen sommerslager. Det viktigste er å droppe de farlige engangsgrillene som kan skape store og små katastrofer rundt seg
Oppskrift på OVNSBAKTE GODSAKER får du ved å klikke her. KYLLING. KYLLING. 4 kyllingbrystfileter marineres. Mariner kyllingen ca 1 t i romtemp. Stekes ved middels varme på grillen ca 10 min på hver side. 1 kyllingbuljongterning. Kok opp bulgur sammen med de andre ingrediensene, skru ned temp til min og trekk ca 20 min. 4 kyllingbrystfileter marineres. 1 kyllingbuljongterning
Stek kjøttet på grillen ved sterk varme til det får en fin stekeskorpe på begge sider. Men på grunn av den norske sesongen for lam er det dessverre ikke mulig å oppdrive ferskt lam hele året, selv om mange nok skulle ha ønsket det
Ha løk, hvitløk og vårløk på stekepannen og la det få surre på middels varme til løken blir blank. Pasta er barnevennlig mat og det er kylling også, her er de blandet sammen til en god pastarett og fått en liten tur i stekeovnen slik at osten på toppen smelter og får litt farge