Varme opp bayonneskinke oppskrifter

Stekt ris med bayonneskinke

Stekt ris med bayonneskinke

Ha litt olje i en stor wok eller stekepanne og varm den opp til middels/ høy varme. Har vært litt opptatt med juleutfarten i de siste dagene, så i dag serverer jeg dere en veldig enkel resteoppskrift, perfekt til en rask lunsj i løpet av romjulen
Røkt ål, grillet purre og posjert egg

Røkt ål, grillet purre og posjert egg

Purrene kan lages opp en liten tid i forveien og holdes varme i ovnen. Den rennende, varme eggeplommen tilfører fylde, og sennepsvinaigretten bidrar med syre og litt snert
Honning-  og  sennepsglasert  skinke

Honning- og sennepsglasert skinke

Sett ei jerngryte på middels varme på komfyren. Denne oppskrifta har det vesle ekstra som skil den frå industrien sine skinker
Kokt  skinke  frå  eige  kjøkken

Kokt skinke frå eige kjøkken

Kok opp skikkeleg, slå ned varmen og ha i sirupen. Den blir lagt i saltlake, og deretter trekt på svak varme – før den får kjøle seg ned i krafta, slik at den held seg rimeleg saftig
Risotto med gresskar

Risotto med gresskar

Skru oppvarmen og tilsett vinen. Ta bort fra varmen, og rør inn resten av smøret. Prøv denne risottoen med rester av kalkunmiddagen eller med bayonneskinke til