Varm en panne på middelstil nest høy varme. Dette enkle men nydeligeeplepai bakte eple smaker helt fantastisk sammen med vaniljeis og litt karamellsaus
Steriliser gjerne flaskene ved å varme dem i vannbad i ovn. Dette er altså løsningen,nå kan du få bruk alle eplene,også de som har fått litt støt, er aldeles knudrete eller fulll av sorte prikker
På høsten og vinteren synes jeg det smaker ekstra godt med varme desserter. Det varmer. Denne retten skal stå en stund iovnen, men til gjengjeld får man myke, karamelliserteepler, og kombinert med sprø topping er dette noe for seg selv
Skjær epleri båter, stek dem forsiktigi smør på middels/lavvarme noen minutter. oktober gjennom mange år, men nå fremskyndes den tilsistetirsdagi september, for bedre å treffe toppen av den norske eplehøsten
Skjær epleri båter, stek dem forsiktigi smør på middels/lavvarme noen minutter. oktober gjennom mange år, men nå fremskyndes den tilsistetirsdagi september, for bedre å treffe toppen av den norske eplehøsten
Brun kjøttet ved høy varmei stekepannen. Legg det over i en ildfast form med høye kanter. Legg i alle ingrediensene unntatt smøret i formen og dekk med aluminiumsfolie