Kok opp fløte, salt og sukker på medium varme. Denne syndige herligheten kan du servere til forskjellige desserter, men den passer nok spesielt godt tilis
De smaker godt varme og rykende ferske samme dag ellers holder de seg fint til dagen etter. Mos bananene og bland godt med chiafrø, kokosflak, vanilje og blåbær
La sjokoladen smelte i det varme smøret. Sikkert kjempegod med vaniljeisinntil. Her kommer et skikkelig DEILIG kaketips til helgen som er en amerikansk klassiker
Ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme. Jeg fant frem min gamle oppskrift, og så fikk jeg se at «Det søte liv» hadde lagt til litt bringebær og blåbær i kaken
Varm opp stekepannen på middels varme. syltetøy (blåbær, jordbær, bringebær, solbær, aprikos m. Skal det være ekstra fint kan det være godt med litt pisket krem, vaniljeis eller crème fraîche til
Lag den varme bærsausen og sett fram så folk kan helle den over riskremen sin. bærsaus, bjørnebær, Blåbær, bringebær, dessert på risgrøtrester, enkelt, frosne bær, juledessert, lettlagd dessert, med frosne bær, rips, risengrynsgrøt, risgrøt, riskrem, riskrem med bærsaus, riskremdessert, skogsbærsaus, solbær, tradisjonell juledessert, utrolig god bærsaus, varm bærsaus
Woka kjøttet kvar for seg først med litt pepper, og over i gryta på svak varme. I morra reise Adrian (samboeren til lillesøstra mi) på sjøen igjen og tenkte å ha middag til gjengen, så sendte dei melding og til mamma og pappa om at vi var på butikken å handla inn til middag
God i og på grøt, yoghurt, bakst, varme drikker, rå kaker og hjemmelaget sjokolade. Lecithin gir også “eggeplommesmak” om du tilsetter det til for eksempel eggfrie puddinger eller is