Smelt ved svak varme. Her er blant annet de gamle bringebærkvistene nå skåret ned, mens de ferske skuddene står klare for å bærebringebær til neste sommer
Del vaniljestangen og skrap ut frøene, Ha frøene fra vaniljestangen og selve vaniljestangen i kasserollen sammen med melken og maizenna, kok opp, bruk middels varme, og pass på hele tiden
Kok bærene,sukker og vaniljestangen(ta ut frøene først)-i noen minutter. VARMEBÆR. Tilsett den varme vesken i eggedosis i en tynn stråle mens du hvisper
Slå av varmen og la kaken stå i ovnen og tørke til ovnen er helt kald. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste
Server med vaniljeis og bær, kesam og bær, eller vispet krem. Mal opp 100 gram hasselnøtterSmelt 100 gram smør og 150 gram mørk kokesjokolade på svak varme
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme. Jeg fant frem min gamle oppskrift, og så fikk jeg se at «Det søte liv» hadde lagt til litt bringebær og blåbær i kaken