Varm opp melken. Hvordan denne retten med potetmos og bacon har fått navnet "Brennende kjærlighet",. Forbereder baconSteker sopp, koker poteter og varmer opp melk
Stek i smør på middels varme. Brennende kjærlighet er en rett mange av den eldre garde vil huske fra barndommen, like mye brukt i Danmark som her hjemme
I dag har vi tre barn, tre sjefer som bestemmer når vi skal få dusje alene, spise middag varm eller kald, som er vår første prioritet, som vi gjør alt for
Du kan godt bruke lunkent vann, men det er viktig at det ikke er for varmt. Når jeg snublet over nok en oppskrift fra Bakeriet i Lom (de som hadde kanelsnurrene jeg testet ut) vekket det lysten til å spre lukt av kjærlighet (som visstnok er det samme som a) gjærbakst eller b) grønnsåpe)
Men nå har det seg sånn at mange av disse rettene som skal stekes i stor panne på lav varme over lang tid gjerne har røtter fra lenge før tiden med stekeovner i hjemmet
Møtet ble rendyrket kjærlighet fra første bit. Varm opp ca 150 gram smør i en panne (ja, mye smør. Ha deretter i kyllingkraften, skru ned varmen litt og la alt såkoke under lokk i 20 minutter
server rykende varm. Jeg sier ikke at vi moderne kvinner og menn, skal lage mat på denne måten i hverdagen, men bruk muligheten i helgene, og unn dere skikkelig husmannskost, laget med omtanke og kjærlighet