Når pannen og smøret er skikkelig varmt heller du i røren. Jeg toppet denne med Sjokoladesaus og Salt karamellsaus fra Diplom is sin Istopping serie som jeg nylig oppdaget og digger
Varm opp, og rør kun til sukkeret har smeltet. Ha over i en stor bolle som tåler varme. Du vil nok ikke bruke så mye av karamellsausentil denne kaka, så et godt tips er å bruke denne sausen tiliskrem
Varmes opp til kokepunktet. Ha sukkeret i en kjele og ha den på middels varme. Bruk den til andre kaker, på iskremen etc Om du ikke har tid til å lage karamellsaus
Varm fløten til den er lunken i en kasserolle. Smelt sukkeret i en ny kasserolle på middels varme. Salt karamellsaus passer til mange dessertervog smaker ufattelig godt
Ha det i en kjele med melken og varm opp til kokepunktet. Ønsker du en fantastisk iskremoppskrift som egner seg best til helgene, anbefales denne på det sterkeste
Jammen blei det sukkerfri, mager, fyldig og nydelig sjokoladesaus på første forsøk ♥ Den var fantastisk god når den var varm, og eg hadde litt saus over ei spiseskei med sukkerfri vaniljeis og usalta peanøtter
I November gikk også kitchen aiden varm, det ble både kaker og litt tidlig julebakst. Det ble bakt mye og blandt noen av bakverkene var en fantastisk god Strawberry Cheesecake, Pavlova reder med karamellsaus og bær, Jordbær i sjokolade, supersaftig Sjokolade langpannekake, Hasselnøttkuler, Vannbakkels med vaniljekrem og Kanelknuter,