Varm opp blandingen. Smelt imens den hvitesjokoladen (gjøres over vannbad eller i en kopp i mikroen) og pisk den smeltede sjokoladen sammen medkremosten til en jevn og klumpfri krem
Hell blandingen tilbake i kjelen og varm det forsiktig opp under konstant røring til kremen tykner. Skålen må ikke røre bunnen av kjelen for sjokoladen blir ødelagt om den blir for varm
Varm opp melk og smelt sjokoladen i den. Fordel i kopper og topp med marshmellows og krem. Marshmellows, raspet appelsin og krem til pynt og ekstra nytelse
Varmkremfløten til kokepunktet og la den avkjøle litt for du helder den over hakket sjokolade. Smelt den hvitesjokolade over vannbad og bland med den varme fløten
En ting jeg virkelig forbinder med en varm norsk sommerdag er softis med strø. Nå er vi snart i mars og nærmer oss vår, så jeg drømmer om sommer, sol og varme
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Sjekk at sjokoladen har blitt fingervarm, hvis ikke må den stå litt til. Melken tar jeg vanligvis rett fra kjøleskapet og setter litt i mikroen så den blir varm
Varm. Sjokolademousse er det ikke ofte jeg gir meg i kast med, men nå hadde jeg lyst til å prøve. kremfløten til krem og vend i den hvitesjokoladeblandingen
Smelt to tredjedeler av sjokoladen over vannbad, rør forsiktig rundt slik at du er sikker på at sjokoladen er smeltet helt, ta sjokoladen bort fra varmen og rør inn resten av sjokoladen sammen med smøret