La gløggen stå til den blir kald, sil og la gløggen stå i kjøleskapet til den skal brukes, da varmer du den opp igjen og tilsetter hakkede mandler, rosiner og tranebær
Gløgg skal være varm og stammer fra “Glühwine” og “mulled wine. I tillegg til at krydderne er med på å skape den “varme ” følelsen, som vi elsker å få… Vi bruker eplemost fra frukt-og juletregården her i Lier i denne gløggen
Varm opp honningen til flytende. Nydelig sammen med min herlige eplegløgg. 175 gram honning (varmes opp forsiktig til flytende). Brit Skurdal Braastad serverer honningkake og vørterkake med brunost til bisp (varm, krydret epledrikk) i sin stasstue fra 1775. 175 gram honning (varmes opp forsiktig til flytende)
Varm vin. Eplegløgg. Fikenkompott til ost er en av flere tilbehør til jul. Gjennom de siste årene har jeg skrevet litt forskjellige tips og triks til julematen kombinert med en god del oppskrifter
Husk å ikke helle på musserende før du skal servere gjestene, både fordi den ikke er varm og fordi litt av poenget er at en skal oppleve boblene i munnen
Ha alle ingrediensene i en kjele og varm opp. Enkel og veldig god eplegløgg. Godt på kalde vinterdager. Passer godt som velkomstdrikk i juleselskap og på nyttårsaften
desember - Varm vin. Eplegløgg granite. Julen i år ble annerledes enn tidligere. Vi valgte å dele ut gaver tidlig på dagen for å glede vår gutt på snart to år