Ordet ' Chevre ' er det franske ordet for geit. Fordel nøtter, granateplefrø og honning over. Chevre er en ost, som opprinnelig kommer fra Frankrike, laget av geitmelk
Varm opp fløten og pisk slik at frøene løser seg opp. Du snakker om å glede øyet førstDette smakte helt nydelig,servitøren fortalte at osten lå inne i deigen med litt honning på og et dryss av mel før det ble stekt
Rist valnøttene på tørr varm stekepanne og hakk de grovt, Del chevre i tykke skiver og legg de på et bakepapirkledd stekebrett, sett på grillen i stekeovnen og la chevreosten stå under grillen til osten begynner å boble på toppen og får litt farge i kantene
Tilsett honningen og ta bort fra varmen. Varm olje og fres de hakkede rosiner og nøtter. fersk chevre. Jeg prøvde med flere fasonger, men mine ble ikke særlig vakre
Stek dem til de smelter på middels til høy varme i en teflonpanne. Kamskjell medchevre og honning. Stek kamskjellene og server det sammen med osten og sausen
( Hell valnøttene i stekepannen, varm de til de begynner å få farge, hell de over på tallerken. Kveldens rett ble enkel og er vel en klassiker medchevre og dadler, men den gjør seg
Varmchevre legges over salaten. CHEVRE SALAT MED PERSIMON OG GRANATEPLE. Chevre. Grønn pesto ble også byttet ut medhonningvinagrette da det var en med løkallergi i selskapet
Anrett på fat dekket med ruccolablader. Fordel nøtter, granateplefrø og honning over. Legg dem på stekeplaten og stek midt i ovnen i ca 8 minutter til osten blir varm og myk. 1 (190g) Chevre Original. 2 ss flytende honning