Rist valnøttene på tørr varm stekepanne og hakk de grovt, Del chevre i tykke skiver og legg de på et bakepapirkledd stekebrett, sett på grillen i stekeovnen og la chevreosten stå under grillen til osten begynner å boble på toppen og får litt farge i kantene
Skru av varmenog la dem kjøle seg ned i pannen, hvis ikke du bruker en sånn bitteliten kubbe chèvre som faktisk gir skiver som er små nok til å løfte ut av pannen og la renne av seg på et tørkepapir
( Hell valnøttene i stekepannen, varm de til de begynner å få farge, hell de over på tallerken. Kveldens rett ble enkel og er vel en klassiker medchevreog dadler, men den gjør seg
Varmchevre legges over salaten. CHEVRE SALAT MED PERSIMON OG GRANATEPLE. Chevre. Grønn pesto ble også byttet ut medhonningvinagrette da det var en med løkallergi i selskapet
Fordel nøtter, granateplefrø oghonning over. Anrett på fat dekket med ruccolablader. Legg dem på stekeplaten og stek midt i ovnen i ca 8 minutter til osten blir varmog myk. 1 (190g) Chevre Original. 10 valnøtter. 2 ss flytende honning
Siden vi gikk oss en god tur på kyststien først, så spiste vi denne med strålende samvittighet, vi tok til ogmed et glass prosecco som lurte i kjøleskapet
Skru ned på middels varmeog rør i kjelen til du ser dressingen tykner litt. Nå går vi inn i rødbete-sesongen, og i den anledning har jeg valg å lage en rødbet og appelsin carpaccio med en honning-sitrus dressing toppet med Chévre (geitost)