Ta ut og smør med olje, men husk at gryten er veldig varm så du ikke brenner deg. Bakt camembert. Sett på lokket på jerngryten og sett hele gryten tilbake i den varme ovnen
Varm opp melken til den akkurat koker, i en stor kjele. Det er ikke akkurat Norvegia eller Camembert jeg lager, men en god kokaost som kan spises nesten med det samme den er ferdig
Jeg beholdt skinnet på min filet, som jeg på Johanns anbefaling først stekte på svak varme under lokk noen ganske få minutter (med skinnsiden ned), før jeg la den over i en liten langpanne og satte i ovnen
Varmcamembert overrasker hver gang, den er helt annerledes varm enn kald. Og så de stekte nøttene da, varme valnøtter og honning full av smak over nytelsesosten
varmluft. Camembert , gjerne norsk produsert for eksempel fra Eiker gårdsysteri eller et. Varm stekeovnen til 200 oC, gjerne. 5 ss honning (oppvarmet til flytende)
Ha meierismør i en varm panne og svinefileten brunes raskt i pannen på alle sider. Svinefilet med camembert og bacon faller nok i smak hos de fleste og passer til alle anledninger
På bildet er melken varmet opp og tilsatt løpe og bakteriekultur. Har du smakt de franske ostene Roquefort, Camembert eller Brie de Meaux, de italienske Parmesan og Grana Padano, eller sveitsiske Emmentaler
Stek bitene i varmt smør eller olje i middels varm panne til de er gyllenbrune. Skjær camembert eller brie i biter, vend dem i hvetemel, pisket egg og hakkede nøtter