Ta vekk fra varmen. Brie kan brukes til mer enn å legges på ostefatet. Legg ostestykkene på bakepapir på stekeplate og varm dem opp til de har fått litt varme i seg
Osten skal bli gjennomvarm og helt bløt og flytende inni. Brie de Paris. Varm opp honningen så den blir flytende, enten i en liten kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen
Varm opp blandingen til kokepunktet. Brie de Paris. Varm opp blandingen til kokepunktet. Her serverer jeg en Brie de Paris med hjemmelaget multesyltetøy og valnøtter
Imidlertid slipper du både hyssing og tannpirkere om du tilbereder det sous vide, for du legger dem enkelt og greit i vakuumpose og da holder de seg pent på plass mens det varme, sirkulerende vannet gjør sitt
Varm det lett til spinaten «faller sammen». Brie. Brie. Legg på 2 biter brie som vist på bildet. Denne porsjonspaien prøvde jeg mest ut fordi jeg synes fremgangsmåten var så stilig, med det smakte også nydelig
Varm opp stekepannen slik at den er middels varm. De små krustadene er kjøpt ferdig og fylt med brie. Noe av det kjekkeste jeg serverer til gjester er tapas