Hell varm frukt- eller bærsaus på fatet ved servering. God Søndag. Planen var egentlig en tur ut på byen Lørdagskvelden, men i stedet endte jeg opp i sofaen med softis innbakt i brownies ala ispinne
Denne jordbærsausen er veldig søt og god og passer utmerket til både bløtkaker (oppskrift kommer her), riskrem (oppskrift her), topping til is hvor sausen kan serveres både varm og kald, til New York Cheesecake (oppskrift kommer her) og annet
Varm opp melk, sukrin+ og frøene fra vaniljestangen. Sukkerfri pannacotta med blåbærsaus. Blåbærsaus. Å lage bærsausen er utrolig lett, det kan du lage enkelt i mikro ovnen eller i kjele på komfyren
Varm opp bærene under omrøring. Bringebærcoulis er en nydelig bringebærsaus som smaker fantastisk som tilbehør til mange slags kaker og desserter - alt fra konfektkaker, ostekaker, iskaker, iskrem, panna cotta osv
-) Smelt smøret på svak varme. Blåbærsaus. Varm opp bær og sukker i en liten kjele. Bringebærsaus. For å lage bærsaus, er det samme fremgangsmåte på den med blåbær og bringebær
Pass på at den ikke er så varm at osteblandningen smelter. Smaker godt med en frisk bærsaus til. Så en gang på TV et innslag om sjokoladelasagne, og det er der jeg fikk ideen
Varm forsiktig opp mot kokepunktet under omrøring, til kremen begynner å tykne fra bunnen. Tas ut av ovnen og avkjøles på rist, jeg pyntet med spiselige blomster, friske blåbær og et dust av melis, men du kan også lage en bærsaus
Litt frosne bær med litt sukker gies et oppkok og kan servers varm eller kald til den avkjølte rispuddingen, piff gjerne bærene opp med litt vanilje, kanel, sherry eller en annen god smak du liker