Varm bærsaus oppskrifter

Riskrem med varm skogsbærsaus

Riskrem med varm skogsbærsaus

Lag den varmebærsausen og sett fram så folk kan helle den over riskremen sin. Serveres varm. Til riskrem er det utrolig godt med en bærsaus
Panna cotta

Panna cotta

Varm opp fløte, vaniljestangen og sukker til kokepunktet. Jordbærsaus. Server desserten med frisk bærsaus og pynt med blåbær
Snaddervaffel

Snaddervaffel

Varm opp vaffeljernet, så er det bare å gå i gang. Spesielt med is og lunken bærsaus. Heimebaka. Meny. Hjem. Profil
Ispinne med is, brownie og sjokoladetrekk

Ispinne med is, brownie og sjokoladetrekk

Hell varm frukt- eller bærsaus på fatet ved servering. God Søndag. Planen var egentlig en tur ut på byen Lørdagskvelden, men i stedet endte jeg opp i sofaen med softis innbakt i brownies ala ispinne
Jordbærsaus

Jordbærsaus

Denne jordbærsausen er veldig søt og god og passer utmerket til både bløtkaker (oppskrift kommer her), riskrem (oppskrift her), topping til is hvor sausen kan serveres både varm og kald, til New York Cheesecake (oppskrift kommer her) og annet
Bringebærfromasjkake med lakrislokk

Bringebærfromasjkake med lakrislokk

Ha bærsausen i en kjele og varm den opp med melis, frø fra vaniljestangen og sitronsaft. Til bringebærfromasjen varmes bringebærene opp i en kjele
Sitronfromasj med varme bær

Sitronfromasj med varme bær

Bærsaus. Smelt ved svak varme. Ha bærene og litt vann i en kjele og varm opp.  . Endelig en helg med oppholdsvær
Sukkerfri pannacotta med blåbærsaus!

Sukkerfri pannacotta med blåbærsaus!

Varm opp melk, sukrin+ og frøene fra vaniljestangen. Sukkerfri pannacotta med blåbærsaus. Blåbærsaus. Å lage bærsausen er utrolig lett, det kan du lage enkelt i mikro ovnen eller i kjele på komfyren
Bringebærcoulis

Bringebærcoulis

Varm opp bærene under omrøring. Bringebærcoulis er en nydelig bringebærsaus som smaker fantastisk som tilbehør til mange slags kaker og desserter - alt fra konfektkaker, ostekaker, iskaker, iskrem, panna cotta osv
Ostekake med blåbær og bringebær

Ostekake med blåbær og bringebær

-) Smelt smøret på svak varme. Blåbærsaus. Varm opp bær og sukker i en liten kjele. Bringebærsaus. For å lage bærsaus, er det samme fremgangsmåte på den med blåbær og bringebær
Sjokoladelasagne

Sjokoladelasagne

Pass på at den ikke er så varm at osteblandningen smelter. Smaker godt med en frisk bærsaus til. Så en gang på TV et innslag om sjokoladelasagne, og det er der jeg fikk ideen
Blåbærcurd (Blueberry Curd)

Blåbærcurd (Blueberry Curd)

Varm opp blandingen mens du visper hele tiden. Frukt og bærSauser og kremer. Varm opp blandingen mens du visper hele tiden
Ovnsbakt ostekake med Skjørost fra Røros

Ovnsbakt ostekake med Skjørost fra Røros

Varm forsiktig opp mot kokepunktet under omrøring, til kremen begynner å tykne fra bunnen. Tas ut av ovnen og avkjøles på rist, jeg pyntet med spiselige blomster, friske blåbær og et dust av melis, men du kan også lage en bærsaus
Panna Cotta med bringebærsaus

Panna Cotta med bringebærsaus

Varm forsiktig opp uten at det koker. Panna cotta er en italiensk dessert som består av en vaniljepudding toppet med bærsaus
Grøt, grøt og mer grøt..!

Grøt, grøt og mer grøt..!

Havregrøt med varmebær/bærsaus. Varm de rask opp i mikroovnen i en liten kopp, og ha gjerne i litt søtning, bærene kan være ganske syrlige
Jordbær med hvit sjokoladesaus

Jordbær med hvit sjokoladesaus

Varm opp matfløten til kokepunktet i en liten kjele. Frukt og bærSauser og kremer. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn
Rispudding

Rispudding

Litt frosne bær med litt sukker gies et oppkok og kan servers varm eller kald til den avkjølte rispuddingen, piff gjerne bærene opp med litt vanilje, kanel, sherry eller en annen god smak du liker