Vanne ut salt kjøtt oppskrifter

Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke

Kjøtt og løk legges i en kasserolle, vannet tilsettes sammen med laurbærbladet. Ta utkjøttet og sil kraften
Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

La vannet koke opp igjen og skum godt av. Dryss over salt og la det trekke under lokk til kjøttet er mørt, ca

Kjøtt, buljong og margbein

Ha saltet i vannet og la det koke opp. Tilsett kjøttet. Skum av kjøttfettet som du bruker til saus. 2 timer – til kjøttet er mørt. La margbeinene koke med de siste 15-20 minuttene. 1 kg grytekjøtt av reinsdyr. 3 ts salt

Erter, kjøtt og flesk

Legg kjøtt og flesk i kaldt vann i en kjele slik at vannet akkurat dekker kjøttet. Pass på så vannet dekker ertene

Ferskt kjøtt og suppe

La vannet koke opp igjen og skum godt av. Dryss over salt og legg i det grønne av purren. Kok opp vann og legg kjøttstykkene i så hele som mulig
Piroger med kjøtt, løk og poteter

Piroger med kjøtt, løk og poteter

Alle vet at låtene som serveres der som regel uten unntak er fullstendig crap (Nederland var i år et hederlig unntak og den enste låta som noen sinne kunne beveget seg inn på en av mine spillelister), det gjelder dermed å velge de som SER flinkest ut som sine favoritter
Lys lapskaus med og uten kjøtt

Lys lapskaus med og uten kjøtt

Vannet til potetene helles ut. Når grønnsakene er så vidt møre heller du av vannet i et litermål. Lag en relativt tynn potetmos av potetene, bruk litt av grønnsakkraften, smør og melk, smak til med salt og pepper, skal være litt smak da grønnsakene tar litt av smaken
Risotto med kjøtt og grønnkål

Risotto med kjøtt og grønnkål

Vannet tilsetter du litt og litt om gangen med noen minutters mellomrom mens du rører. Så tilsetter du risen og litt av buljongvannet
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

Jeg helte ikke av vannet. Langtidssteking gjør ikke bare at kjøttet blir mørt og saftig, men også at den naturlige kjøttsmakenutvikler seg, så salt og krydder nesten blir overflødig