Ha saltet i vannet og la det koke opp. Tilsett kjøttet. Skum av kjøttfettet som du bruker til saus. 2 timer – til kjøttet er mørt. La margbeinene koke med de siste 15-20 minuttene. 1 kg grytekjøtt av reinsdyr. 3 ts salt
Alle vet at låtene som serveres der som regel uten unntak er fullstendig crap (Nederland var i år et hederlig unntak og den enste låta som noen sinne kunne beveget seg inn på en av mine spillelister), det gjelder dermed å velge de som SER flinkest ut som sine favoritter
Vannet til potetene helles ut. Når grønnsakene er så vidt møre heller du av vannet i et litermål. Lag en relativt tynn potetmos av potetene, bruk litt av grønnsakkraften, smør og melk, smak til med salt og pepper, skal være litt smak da grønnsakene tar litt av smaken
Jeg helte ikke av vannet. Langtidssteking gjør ikke bare at kjøttet blir mørt og saftig, men også at den naturlige kjøttsmakenutvikler seg, så salt og krydder nesten blir overflødig