Ha deretter i lunkent vann, egg, og smuldre deretter gjæren i. Brødbakst brukes av de fleste til enten frokost, lunsj, tilbehør til middag og/eller til kvelds
Bland gjær og sukker og hell det oppi det lunkne vannet. Normalt sett er jeg ikke så glad i å kaste meg over gjærbakst- bare det at deigen må heve gjør at jeg tenker at det tar for lang tid
Glutenfri havre inneholder også mye vannløselig fiber, som har en bindende virkning i bakst. Inneholder geldannende fiber og danner en tykk gelé når pulveret får svelle i vann
Smelt smør og sjokolade i et vannbad (bolle i kasserolle med vann). Pass på at vannet ikke blir for varmt og at sjokoladen bare smelter og ikke korner seg
Ha litt melis og vann i en bolle og ha det over wienerbrødene om du ønsker. Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de
2,5 dl vann. Ha melk og vann i en gryte og varm opp til rundt 40 grader. 2,5 dl vann. Disse polarbrødene er også veldig gode, litt grovere enn de forrige brødene
Du kan pensle med lunken melk/vann eller smeltet smør. ) #brytebrød #morshjemmebakte #ferskbakst #gjærbakst #matfoto #oppskrift #bake #famwangaasegg #turmat
Jeg hadde en eggeplomme til overs fra annnen bakst, så jeg rørte ut eggeplommen med litt vann og penslet loffen med det, men du kan pensle med melk, eller vann