Vaniljekrem og vaniljesaus er nesten det samme. Vaniljekrem er litt tykkere enn vaniljesaus, og mange tilsetter den litt maizena slik at den skal tykne lettere uten så mye varme
Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Vaniljekrem er så godt. #vaniljekrem #ektevanilje #nam #hjemmelaget #deilig #fylltilkaker. Melk/fløte 1/2l Sukker 100g Maizena 35g Vaniljestang ca 1/2 stk Eggeplommer 4 stk Slik gjør du
Jeg er kjempeglad i vaniljekrem. Her kommer en enkel oppskrift på den beste vaniljekremen. 3dl hel melk. (Eventuelt 3dl kremfløte). Ha frøene, vaniljestangen, sukker og 2/3 av melken i en kjele og varm til kokepunktet. Ønsker du litt luftigere krem, kan du piske ca3dl fløte som du vender forsiktig inn i vaniljekremen når den er avkjølt. 1 vaniljestang 3dl hel melk
Legg et par skjeer vaniljekrem i bunnen av en tallerken. 1,5 dl fløte. 3 ss Tagatesse. 0,5 dl kremfløte. 0,5 dl vann. 3. Rens den og skjær den i biter på ca 4 cm. 1,5 dl fløte. 3 ss Tagatesse. 0,5 dl kremfløte. 0,5 dl vann
Denne oppskriften passer til å fylle ca. Lag glasur av melis og vann og strø over finhakkede mandler. Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena. 3. 35 eclairs
Denne passer perfekt til Søndags kaffen , en deilig kanelsnurrkake med vaniljekrem. Vaniljekrem. Smør vaniljekrem så du dekker hele bunnen på firkanten
Bildeopplastningen på blogg har gått ekstremt tregt i kveld, det har passet dårlig, ettersom jeg har satt meg et lite mål om at jeg fremover skal klare å blogge litt tidligere på kvelden