Avkjøl sausen før servering. Måtte berre lage vaniljesaus til Mocca pannacottaen. Kok opp fløten og trekk panna av plata, og la det stå å trekke 10-15 minutt. Vil du lage vaniljekrem , tar du 1 ts johannesbrødkjernemel og rører ut i bitte litt kaldt vatn og rører inni den ferdige vaniljesausen. Server vaniljesausen på feks Mocca pannacotta ♥ 1 pk kremfløte
Ta gjerne kjelen vekselvis av og på den varme plata, og pisk ekstra godt når den er på varmen (Å lage vaniljekrem er mye mindre tidkrevende når du har varm plate, personlig føler jeg også at jeg da har bedre kontroll på prosessen)
Du kan også bruke en pakke Vaniljesaus uten koking og bruke bare halve væskemengden. Cafe Stings sjokoladekake - selvfølgelig gjort glutenfri og laktosefri, fylt med vaniljekrem og sjokoladesmørkrem utenpå
Her har jeg funnet på min egen variant avvaniljesaus, enkel og sunn rett og slett. Denne smuldrepaien er laget med bare sammalt speltmel og hele havregryn
Vi tar vaniljekremen først, siden den er det eneste som tar tid, men veldig lite. Du trenger 1 poser Eldorado sukkerfri vaniljesaus Melk/fløte Tilbered den som vaniljekrem etter anvisning på posen. sett ovnen på 160 grader varmluft Visp sammen eggeplommer, kremost og vaniljesauspulver Visp eggehvitene helt stive med bakepulveret Vend så den gule røren inn i hviten - forsiktig Fordel røren utover et bakepapir, ca 2 ss per klatt Ha så en god ss vanilje krem i midten av hvert winerbrød
Jeg laget bryllupskake i helga, og da ble det litt igjen av fyllet. Bringebærmousse ( Dette blir kanskje litt mye, men er kjempegod å bruke restene som dessert med vaniljesaus på
Denne vaniljesausen er rask å lage og vil du ha vaniljekrem så lar du den småkoke litt lenger mens du visper til du får den rette konsistensen, men husk på at den vil tykne litt når den står og avkjøles
Når de er ferdig stekte avkjøler du de litt før du lager en liten grop midt i muffinsen og fyller med vaniljekrem eller vaniljesaus Zero (men med sausen må muffinsene spises med skje da vaniljesausen er flytende)