Nytes som de er, eller toppes medkrem/ smørkrem og gjerne friske bær og et dryss med sukrin melis. Igår lagde jeg sjokolademuffins (lavkarbo) som ble kjempegode, oppskrift på de finner du HER, og i dag hadde jeg lyst å lage vaniljemuffinsmed bringebær i da jeg hadde en eske med ferske bringebær som måtte spises før de ble for gamle
Jeg fjerner muffins formene ved servering for syns det ser mer delikat ut på dette fine kakefatet. La dem avkjøles helt før de pyntes medkrem etter ditt eget valg
♥ Muffinsene kan stekes dagen i forveien samtidig med at du lager klar sjokoladefløten. Dagen etter piskes sjokoladefløten til hvit sjokoladekrem og sprøytes på muffinsene
Bland i rømme og vanilje. Sjokolademuffinsmedsjokoladekrem - eller "Sjokoladecupcakes" om du vil - er supert å kose seg med denne siste helgen i januar
Bruk gjerne eit dryss ekte vaniljepulver eller noken dråper stevia vanilje / vaniljeessens. ) Skal lage muffins i morgen da, ca samme oppskrift med en liten julevri
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak