og jeg har godt installert meg i heimen igjen i Valdres. Spania - Valdres er ca 350 mil. Fra Costa Blanca med 25 varmegrader og til nord-Spania, var det akkurat som å komme til fjellheimen i Valdres
Rabarbraen er på sitt fineste i Valdres nå. Jeg har aldri vært noe særlig begeistra for rabarbra, men. da stiklingen jeg satte i fjor, stod her i all sin prakt,
Etter et mislykket forsøk på en Honningkake for et par måneder siden (fant en oppskrift i en kokebok fra Valdres med hjortesalt - det smakte bare salmiakk desverre) var det klart for et nytt forsøk
Derfor ville vi prøve en vellagret fra Valdres. God, men jeg holder en knapp på Valdresfisken. Rakfisken i spann er ikke kommet enda her hos oss, det er den vi bruker å kjøpe
Guro kommer fra Valdres, og innehar Norges eneste doktorgrad i molekylær gastronomi. Mataukfestivalen på Lillehammer var så heldig å få Guro Helgesdotter Rognså på besøk i år