Røra blandes enkelt i en bolle, og stekingen tar ikke lenger tid enn å lage en porsjon medvafler. Du kan lage store kjeks, kremmerhus eller små kjeks med omtrent samme røre
Vil du ha søtere vafler uten ost så gir jeg alternative ingredienser til det. Disse vaflene kan spises med både søtt og salt pålegg, gjerne brettet dobbelt med skinke, salat og en skive melkefri ost inni
Bland det tørre medrismelk og smeltet smør. Ingredienser1 l rismelk1 pakke Semper fin miks glutenfri mel1 dl maismel (NB. Ikke maisenna)1 dl sukker2 ts vaniljesukker3 ts bakepulver50 g Soft spesialsmør - smeltet (Blå pakke uten melk og soya)1 ts kardemommeSlik gjør duDet er ikke egg i denne oppskriften og melken er rismelk. 1 l rismelk
Stek vafler på vanlig måte, husk bare å smøre jernet med melkefri margarin eller olje. Bland alle ingrediensene i en bakebolle og rør godt med en spiralvisp, røra skal være klumpfri og fyldig, men ikke tørr
Jeg har ikke testet ut rå frø men bruker flittig melvarianten i rundstykker, pannekaker og vafler. Bokhvete kommer fra denne planten med fine hvite blomster
Kjør melblandingen i hurtigmikser slik at frøene blir mer knust, du kan også velge å ikke gjøre det, men hvis du har barn i huset som skal spise vaflene vil de nok like det best med knuste frø