Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Vafler toppet med brunost er en uslåelig kombinasjon. Jeg tilsatte litt ulike ingredienser, smakte til og fikk tilslutt et resultat jeg ble nokså fornøyd med
Ifølge wikipedia er vaffel et «bakverk» med liknende basis som pannekaker, hvor de vanligste ingrediensene er hvetemel, melk, egg, sukker og smeltet fett
Server med jordbær og evt sunnere sjokoladepålegg. Litt sukrin. Vaffelens dag og min oppskrift. Blogg. Siden alle andre lager vaffler i dag, så måtte no eg også prøve meg frem
Jeg vil anbefale dere å følge oppskriften og ikke bytte ut det fettreduserte mandelmelet, men eventuelt bytte ut det glutenfrie melet + mandelmeletmed annet glutenfritt mel (ikke bytt det ut med mer fettredusert mandelmel eller kokosmel da disse trenger mer væske)
Bruk godt med smør når du steker. Pisk egg ogsukrin sammen. Tilsett rømme, og så det tørre. 4 ss sukrinmelis. 1 dl mandelmel. 10-12 plater 4 egg 4 ss sukrinmelis. 1 dl mandelmel
Både vafler, rosinboller og grøt kan lages dagen i forveien. Havrevafler. Skill ett egg (ta vare på hviten i en separat bolle) og pisk plommen sammen med det andre egget, kesam ogsukrin gold
Ferdigmiks som du raskt og enkelt kan lage pannekaker eller vafler av. ulike søtninger- en meir detaljert oversikt med anbefalinger og erfaringer av dei ulike sukrinvariantane