Jeg har et glass i kjøleskapet som jeg bruker til å vende for eksempel fisk som skal stekes eller når en vaffelrøre eller pannekakerøre skal lages i en fei
Vannmengden justeres slik at konsistensen er litt tykkere enn en vaffelrøre. Det er det beste brødet synes jeg, både smaksmessig og også hvordan jeg føler jeg etter jeg har spist det
Bruk mel så det blir omtrent passe tykt (tykkere enn vaffelrøre, tynnere enn muffins). Bruk det du har, visp sammen egg og søtt, litt forskjellig melk eller kefir, litt bakepulver – og stek
Restene lager vi vaffelrøre av, når det begynner å li, mot helgetid, -da tilsetter vi kanskje et par ekstra ekstra egg, litt mer søtt, fett i form av olje eller smeltet smør samt bakepulver, mel, havregryn og melk
Alt røres sammen for hånd til en jevn røre, blir nærmest konsistens som vaffelrøre. Utrolig hvormye "nyttig" en kan finne på Biltema når en rusler rundt i hyllene på oppdrag fra mannen
Tilsett nok speltmel til at du får en fin vaffelrøre. Hvor stas vil det ikke bli å åpne matboksen da. Som jeg nevnte på fredag under helgelisten, hadde jeg egentlig tenkt til å lage enkle scones til frokost i dag, men jeg hadde ikke cottage cheese eller havremel